Daelzicht
< Terug naar lijst

Mooie vacature voor begeleiders met pit!

Begeleider Gehandicaptenzorg EVB+ (Gedragscomplex/Moeilijk verstaanbaar gedrag)

Solliciteren

Team gezocht! Voel jij cliënten met een verstandelijke beperking goed aan? Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg binnen een nieuw team? Perfect!

Voor onze locatie Koningserf 11-12 op ons terrein in Koningslust hebben wij een vacature voor:

Begeleider EVB (Gedragscomplex / Moeilijk verstaanbaar gedrag)
12-36 uur, Koningslust (Noord-Limburg)

Zo ziet jouw baan eruit
Als begeleider op deze locatie begeleid en verzorg je de diverse verstandelijk beperkte bewoners die samen leven binnen onze woongroep. Je ondersteunt de bewoner met zijn dagelijkse uitdagingen en activiteiten, van opstaan en douchen tot eten en (mee) naar de dagbesteding gaan. De mate van zorg en ondersteuning is afhankelijk van de mogelijkheden van de cliënt. De cliënten hebben een zeer laag ontwikkelingsniveau, waardoor de begeleiding van ADL en de verzorging nagenoeg helemaal moeten worden overgenomen. Het individueel belang van de cliënt staat centraal. De begeleidingsstijl is erop gericht zoveel mogelijk aan te sluiten bij het cognitieve en sociaal-emotionele niveau van de cliënt, waardoor preventief ingestoken kan worden op prikkelverwerking en regulatie. Als begeleider ben je dan ook continu aan het observeren en volg je de interventies vanuit het signaleringsplan. Hierdoor kunnen het psychisch en fysiek welbevinden van onze cliënten optimaal vormgegeven worden. We maken bijvoorbeeld gebruik van picto’s/verwijzers, sensorische activiteiten en het bieden van nabijheid.

Je werkt altijd samen met een collega. Als begeleider ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je bent analytisch en je denkt vooruit. Je neemt de informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de cliënt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. Je stemt af samen met de Coördinerend Begeleider bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt.

Locatieprofiel
Koningserf 11-12 is een woonvoorziening voor 6 cliënten die intensieve zorg nodig hebben op ons terrein in Koningslust. Onze cliënten functioneren op (zeer) ernstig tot matig verstandelijk beperkt niveau. Daarnaast is er sprake van een (zeer) lage sociaal-emotionele ontwikkeling en bijkomende gedragsproblematiek. Hierbij kun je denken aan autisme, automutilatie, verbale en fysieke agressie en prikkelverwerkingsproblematiek. De cliënten hebben een zeer laag ontwikkelingsniveau, waardoor de begeleiding van ADL en de verzorging nagenoeg helemaal moeten worden overgenomen. Het individueel belang van de cliënt staat centraal. De begeleidingsstijl is erop gericht zoveel mogelijk aan te sluiten bij het cognitieve en sociaal-emotionele niveau van de cliënt, waardoor preventief ingestoken kan worden op prikkelverwerking en regulatie.

Op ons mooie terrein vind je naast de woonlocaties ook de medische dienst en diverse mogelijkheden voor dagbesteding. Onze cliënten maken dan ook gebruik van deze dagbesteding op het terrein. Op deze locatie werk je altijd samen met een collega.

Binnen team Koningserf 11-12 zijn wij bezig met de opbouw van een nieuw team. Naast het doel om te kijken naar de client, willen we binnen Koningserf 11-12 ook kijken naar de medewerker. Door te zorgen dat die aandacht in juiste balans is, kunnen wij de zorg bieden die we voor ogen hebben. 

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 45 tussen € 2.766,- en € 3.861,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Begeleider B.
  • Een vast dienstverband bij Daelzicht voor 12-36 uur per week, contracturen met jou in overleg.
  • Flexibele diensten in overleg (geen slaapdiensten).
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een relevant diploma in Zorg en Welzijn op niveau MBO-4 of HBO. Heb je geen diploma in de zorg? Reageer dan ook vooral en wij kijken graag naar de mogelijkheden!
  • Je ziet het als een uitdaging om een nieuw team mee vorm te geven!
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep of bent enthousiast om hier alles over te leren!

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken met gedragscomplexe cliënten? Neem dan eens een kijkje op onze website Heb jij het in je? | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren'. Wil je graag meer weten, een rondleiding, een dienst meekijken voordat je solliciteert, om zo een beter beeld te krijgen bij de locatie? Bel gerust eens met Kristel Raijmakers (manager zorg via 0624585296) voor een afspraak, zij vertelt of laat je graag meer zien over de locatie. Bij vragen over de procedure kun je bellen met Yvonne van Bezel, recruiter via 0615265372.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg.

 


Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Startdatum:

01-03-2024

Sluitingsdatum:

31-05-2024

Locatie:

Koningslust

Contactpersonen:

Yvonne van Bezel
mobiel: +31 615265372
Terug naar boven