Daelzicht
< Terug naar lijst

18-20 uur per week

Medewerker begeleiding (ouderen)

Solliciteren

We worden allemaal steeds ouder. Dat geldt ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Het verouderingsproces begint bij elke cliënt op een ander moment en verloopt bij iedereen anders. Dat maakt de zorgvraag complex en uitdagend. Wil jij hier je steentje aan bijdragen? Dan kan bij Daelzicht!

Voor onze locatie Laatberghof zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de vacature: 

Medewerker begeleiding  18-20 uur per week, Panningen


Zo ziet jouw baan eruit

Je gaat samen met een team van enthousiaste collega’s aan de slag om het maximale te halen uit het leven van kwetsbare ouderen in deze levensfase.

Daarnaast vervul jij een actieve rol bij de uitvoering van de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je luistert hierbij naar de wensen van jouw cliënten, bewaakt hun gezondheid én staat voor hun welzijn. Pittig en zeker niet makkelijk. Wel uitdagend en vooral dankbaar. Samen met je collega's maak jij in deze bijzondere levensfase echt het verschil. Bij Daelzicht is het geen komen en gaan van cliënten. Zo bouw je een intensieve en langdurige band op met bewoners en hun familie. Je bent echt een onmisbaar contact in het leven van ouderen!

Locatieprofiel 

Cliënten binnen deze woning hebben een matige verstandelijke beperking, veelal met Syndroom van Down. De een heeft nog een ontwikkeling voor zich, de ander zit al helemaal op zijn plek. Er wonen zowel dames en heren. De meeste cliënten gaan naar de dagbesteding.

Dit bieden wij

  • Inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 tussen € 2.338,- en € 3.294,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast contract van 18-20 uur per week in de functie van medewerker begeleiding; eventueel te combineren naast een andere baan óf extra uren via onze Daelzicht flexpool!
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
  • Een toekomst binnen Daelzicht waar aandacht is voor jouw ontwikkeling, mening en wensen!

Herken jij jezelf hierin?

  • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding Medewerker Maatschappelijk Zorg (mmz-3 of 4), Verzorgende IG, SPW
  • Jij bent geduldig, vriendelijk en straalt rust en vertrouwen uit;
  • Je hebt affiniteit met verzorgende taken;
  • Je beschikt over een sterk inlevingsvermogen en bent creatief aangelegd;
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren 
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij Erika Voet, coördinerend begeleider, via 06-29527684. Meer weten over de procedure? Bel of mail Alien Ploum, recruiter, via 0622929025 of alien.ploum@daelzicht.nl.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.

 

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Startdatum:

18-04-2024

Sluitingsdatum:

12-05-2024

Locatie:

Panningen

Contactpersonen:

Alien Ploum
mobiel: +31 622929025
Terug naar boven