Daelzicht
< Terug naar lijst

Als je klein kijkt, groeit alles!

Medewerker begeleiding/ Begeleider Kind & Jeugd

Solliciteren

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen zorgvraag. Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg binnen onze doelgroep Kind en Jeugd? Wil jij graag een belangrijk aandeel hebben in de groei en ontwikkeling van de kinderen op ’t Raayke? Kom dan ons team versterken!

Voor onze locatie ’t Raayke in Tienray (Noord-Limburg) hebben wij een vacature voor:

Medewerker begeleider/ Begeleider (Kind & Jeugd)
24-32 uur per week, vast contract

Locatieprofiel

De locatie ‘t Raayke biedt een stabiele woonomgeving voor cliënten, waarin deze met leeftijdgenoten kunnen opgroeien in een beschermde omgeving. ’t Raayke ligt aan de rand van een bos en bestaat uit vijf woongroepen op één woonlocatie, daarnaast zijn er 2 appartementen. Op ’t Raayke hebben de cliënten volop de ruimte om buiten te spelen en er is ook een bioscoop.

De zorg en ondersteuning die geboden wordt zijn passend bij de ondersteuningsvraag en de sociale emotionele ontwikkeling van onze jonge cliënten. De jeugdigen/kinderen hebben een verstandelijke beperking (uiteenlopend van ernstig verstandelijk beperkt (EVB+) tot een lichte verstandelijke beperking (LVB)) met daarnaast vaak bijkomende problematieken die van invloed zijn op de ontwikkeling van de cliënt.

De kinderen hebben individuele doelen, gaan gedeeltelijk of volledig naar school, en een aantal kinderen neemt deel aan de dagbesteding op ’t Raayke zelf. Binnen de dagbesteding hebben we diverse ruimtes zoals een snoezelruimte, bioscoop en een bewegingsruimte zodat er individueel geanticipeerd kan worden op de zorgbehoefte van de cliënten.                  

Zo ziet jouw baan eruit

Als begeleider, ga je samen met cliënten en je collega’s aan de slag om individuele doelen uit het ondersteuningsplan van de cliënten te behalen. Je kent de jonge cliënten door en door en werkt de-escalerend met behulp van indivudele signaleringsplannen. Daarnaast ondersteun je de cliënten in het contact met het netwerk en de dagelijkse gang van zaken. De kinderen die op ‘t Raayke wonen hebben directe toezicht nodig en dienen begeleidt te worden op verschillende onderdelen.

Je helpt deze doelgroep door structuur, ritme, regelmaat, duidelijkheid en veiligheid te bieden. Je hebt een open houding en je volgt de cliënten vanuit de supportgedachte. Je stemt je begeleidingsstijl af op de sociaal-emotionele ontwikkeling (SEO) van de client. Het vraagt van jou als professional om tegelijkertijd flexibel mee te bewegen en toch ook oog te hebben voor de kaders. Het bewaken van de grenzen is voor deze doelgroep erg belangrijk. Een flinke portie humor kan hierbij helpen!

We maken graag kennis met je om samen te bepalen welke doelgroep binnen 't Raayke het meest passend is!

Dit bieden wij

  • Een vast contract op basis van 24-32 uur per week als medewerker begeleiding B of begeleider B. Samen kijken we welke functie passend is;
  • Afhankelijk van je diploma en ervaring: salaris (CAO gehandicaptenzorg) afhankelijk van functie in FWG 40 (€2617,- en €3535,-) of FWG 45 (€2766 - €3861) bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Uiteraard ontvang je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van de lease-a-bike regeling, korting op je zorgverzekering én voordelig sporten;
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3. Denk hierbij aan een diploma SPW/MMZ-3/4, Activiteitenbegeleiding, of (z-)verpleegkunde. Ook HBO Pedagogiek / HBO Jeugdwelzijnswerk, SPH of Social Work sluiten goed aan!
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met kinderen met een verstandelijke beperking, autisme, psychiatrische problematiek en bijkomende gedragsproblematiek;
  • Een positief ingesteld karakter, staat stevig in zijn/haar schoenen en kan consequent optreden. Daarnaast durf jij initiatief te nemen en adequaat in te grijpen wanneer de situatie daarom vraagt.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Carmen Verbakel, manager zorg via telefoonnummer 0646077851 of vragen over de procedure kun je terecht bij Alien Ploum, recruiter via 06-22929025.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Vacature delen op:

Referentienummer:

V 01.11.23

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Startdatum:

18-04-2024

Sluitingsdatum:

12-05-2024

Locatie:

Tienray

Contactpersonen:

Alien Ploum
mobiel: +31 622929025
Terug naar boven