Daelzicht
< Terug naar lijst

Op zoek naar een leuke bijbaan in de weekenden?

Weekendkracht gehandicaptenzorg Noord-Limburg

Solliciteren

Zoek jij een leuke weekendbaan in de zorg in Noord-Limburg? Dan hebben wij de vacature voor je! Bij ons ga je werken met een fijne groep bewoners en met kundige collega’s waar je veel van kan leren!     

Voor onze woonvoorziening aan Koningserf 5-6 op ons terrein Savelberg in Koningslust wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de vacature:

Locatie ondersteuner - Weekendkracht
4-8 uur per week, Koningslust                         

Zo ziet jouw baan eruit
Als locatie ondersteuner bestaan je taken uit o.a. verzorging, huishoudelijke taken en extra persoonlijke aandacht geven aan onze bewoners. De nadruk binnen deze locatie ligt op de begeleiding van de bewoners in hun dagelijkse ritme. Gezien het ouder worden van bewoners wordt er steeds meer ondersteuning bij de ADL geboden. Bewoners gaan overdag naar dagbesteding.

Op momenten dat de bewoners thuis zijn is er begeleiding aanwezig in de woning en ’s nachts staat de nachtdienst in verbinding met de woningen. De begeleiding helpt de bewoners waar nodig bij hun persoonlijke verzorging en andere dagelijkse bezigheden. Deze ondersteuning wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften, waarbij de bewoners zoveel mogelijk dingen zelf doen en zelf keuzes maken. Alle doelen staan in een persoonlijk plan dat in overleg met de bewoner, ouders of wettelijk vertegenwoordiger wordt opgesteld.

Locatieprofiel

De woning Koningerf 5-6 ligt op het terrein de Savelberg in Koningslust. Het biedt aan 9 bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking een thuis. De gehele woning is verdeeld in twee woningen. Koningserf 5 heeft 4 bewoners, Koningserf 6 heeft 5 bewoners. Tijdens een ochtend en avonddienst werk je altijd samen met een collega en samen met je collega zorg je ervoor dat de cliënten ondersteunt en begeleid worden in hun dagelijks leven.  De bewoners van Koningserf 5-6 zijn in de leeftijd van 52 tot 82 jaar. Het is voornamelijk een ouder wordende doelgroep. De begeleiding ligt voornamelijk op het ondersteunen/aansturen van de cliënt, veel handelingen bij bijvoorbeeld de verzorging kunnen de cliënten zelf, maar er moet op worden toegezien dat ze dit wel doen en of het wel op de juiste manier gedaan wordt. Bij een enkele bewoner dient de begeleiding de verzorging geheel of deels over te nemen. Iedere bewoner heeft naast zijn of haar verstandelijke beperking ook nog problematieken op andere gebieden zowel lichamelijk of psychisch. Enkele voorbeelden hiervan zijn Syndroom van Down, Autisme, Visuele beperking,        Stomazorg en Diabetes.  De verschillen van de bewoners maakt dat geen dag hetzelfde is, leuk toch!

Herken jij jezelf hierin

  • Een diploma MBO-2 Helpende, of je bent studerend aan een opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals MMZ, VIG, MBO-V, SPW of Social Work.
  • Jij bent geduldig en vriendelijk.
  • Je kunt omgaan met feedback en hebt een lerende houding.
  • Je bent beschikbaar in de weekenden.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform de cao gehandicaptenzorg; FWG 20 (min. €2.027,- en max. €2.766,- o.b.v. 36 uur), dit is een bruto uursalaris van minimaal € 12,99.
  • Een contract voor 4-8 uur per week
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster, in de schoolvakanties is er de mogelijkheid om meer uren te werken, graag zelfs!
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door onze fantastische collega’s.

Belangstelling
Interesse in deze vacature? Solliciteer dan via de knop ‘Solliciteren’. Het is mogelijk aanvullende informatie over de functie in te winnen bij coördinerend begeleider Jenny Philipsen, via 0681713159. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je via Whatsapp of telefoon contact opnemen met recruiter Yvonne van Bezel-van Vugt, via 0615265372.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland. 

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. 

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Weekend

Startdatum:

01-03-2024

Sluitingsdatum:

31-05-2024

Locatie:

Koningslust
Terug naar boven