Daelzicht
< Terug naar lijst

Werken in het vroegere Roadhoes van Susteren!

Medewerker begeleiding Raadhuisplein Susteren

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de gehandicaptenzorg waar een fijne afwisseling is aan werkzaamheden en een diverse doelgroep aan cliënten aanwezig is? Waar een beroep wordt gedaan op jouw zelfstandigheid, passie voor het werken in de zorg en jouw talent om anderen in hun kracht te zetten?

Voor onze Wonen in de Wijk locatie Raadhuisplein in Susteren zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Medewerker Begeleiding
24 uur per week 

Collega aan het woord:
Onze locatie op het Raadhuisplein is een locatie van Daelzicht die valt onder begeleid wonen in de wijk. Dit betekent dat onze bewoners een bepaalde vorm van zelfstandigheid en zelfredzaamheid hebben.
De 18 bewoners die momenteel op onze locatie wonen, zijn tussen de 23 en 83 jaar oud en verschillen tussen matig en licht verstandelijk beperkt. Dit maakt dat het werken op onze locatie zeer afwisselend is. Tijdens een dienst ben je het ene moment bezig met een bewoner te ondersteunen met zelfstandig boodschappen doen en een uur later ondersteun je iemand anders tijdens het verzorgingsmoment. Als team proberen wij een huiselijke sfeer te creëren samen met de bewoners, door mensgericht te werken. De combinatie begeleidings- en verzorgingsvraagstukken maakt onze locatie zeer afwisselend. Daarnaast hebben wij een dagbesteding binnen hetzelfde gebouw waarmee we intensief contact hebben. Dit maakt dat je op onze locatie aan verschillende onderdelen binnen de zorg kan ‘proeven’.

Het team waar je komt te werken is een gezellig en klein team, waarin we het belangrijk vinden elkaars kwaliteiten en ervaringen te kunnen benutten. Op deze manier zorgen we samen met de bewoners voor persoonlijke, kwalitatieve en professionele zorg
.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.338- en € 3.294,- bruto per maand op basis van 36 uur
  • Uiteraard ontvang je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van de lease-a-bike regeling, korting op je zorgverzekering en voordelig sporten
  • Een vast contract in de functie van medewerker begeleiding 
  • Een vast contract van 24 uur per week (mogelijkheid tot meeruren via onze flexpool!)
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3
  • Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten.
  • Je bent inzetbaar op zowel dagdiensten/avonddiensten en slaapdiensten.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren 
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij Kim Schouten- Salemans, trainee manager zorg, via 06 27238829. Meer weten over de procedure? Bel of stuur een Whatsapp naar Alien Ploum, recruiter, 06 22929025

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.

 

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Startdatum:

29-04-2024

Sluitingsdatum:

12-05-2024

Locatie:

Susteren

Contactpersonen:

Alien Ploum
mobiel: +31 622929025
Terug naar boven