Daelzicht
< Terug naar lijst

Bouw jij mee aan een vernieuwende ouderenzorg op een prachtige nieuwe locatie

Zorgtalenten gezocht voor een vernieuwend zorgconcept

Solliciteren

Grijp jij de kans om mee te bouwen aan vernieuwende ouderenzorg op een spiksplinternieuwe locatie? Daelzicht geeft jou de gelegenheid om vanuit verbinding met en echte aandacht voor onze bewoners jouw talenten in te zetten. Wij sparren graag met jou over jouw ideeën en onze mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan als:  

Begeleider wonen gehandicaptenzorg (ouderen)  

met een diploma zorg of agogisch werk op mbo 4-niveau, bijvoorbeeld verpleegkunde of agogisch werk (FWG schaal 40 CAO Gehandicaptenzorg - maximaal € 3.535).  

Medewerker begeleiding wonen gehandicaptenzorg (ouderen)  
met een diploma zorg, bijvoorbeeld verzorgende IG of agogisch werk op mbo 3-niveau (FWG schaal 35 CAO Gehandicaptenzorg - maximaal € 3.294). 

Locatieondersteuner gehandicaptenzorg (ouderen)  
met een diploma helpende zorg op mbo 2-niveau en/of aantoonbaar meerdere jaren ervaring in de zorg (FWG schaal 20 CAO Gehandicaptenzorg - maximaal € 2.766). 

Herintreder gehandicaptenzorg (ouderen)  
die ooit een diploma heeft gehaald op het gebied van zorg of agogisch werk op mbo-niveau 2,3, of 4 en destijds ervaring in de zorgsector heeft opgedaan. Ben je sinds kort of inmiddels alweer heel wat jaren in een andere sector aan het werk of heb je een poos niet in loondienst gewerkt en overweeg je terug te keren naar de zorg? We kunnen ons voorstellen dat het spannend is om het roer om te gooien. Kom gerust eens vrijblijvend een kop koffie drinken! We kijken samen of we een maatwerk-aanpak kunnen vinden die bij jou past.  

Overigens of je nu aan de slag gaat als begeleider, medewerker of locatieondersteuner, voor alle functies geldt dat je werkt in een onregelmatig dienstenpatroon. We kijken, afhankelijk van jouw wensen, naar een passende urenomvang van je contract. Je hebt zelf invloed op je rooster waarbij wij zeker aandacht hebben voor jouw werk- en privébalans. 

Alvast een beeld bij deze mooie nieuwe locatie? 
De prachtige nieuwbouw in Heel voor de bewoners en medewerkers van Ligtenberg staat volop in de steigers. De namen voor de twee gebouwen zijn al bekend: Aan de Tump en Op de Berg. Een mooi vooruitzicht als je hier aan de slag gaat en een kans om hier samen met ons een succes van te maken! Neem vooral eens een kijkje op Nieuwbouw Ligtenberg in Heel | Daelzicht, om een beeld te krijgen van wat het gaat worden. Zie jij jezelf na het bekijken van deze informatie al als onze Begeleider wonen, Medewerker begeleiding wonen of Locatieondersteuner?

Nog even alles op een rijtje: 

Werken bij ‘Aan de Tump’ of ‘Op de Berg’ betekent: 

  • werken op een unieke splinternieuwe locatie volgens een innovatief woonzorgconcept met ‘state of the art’ voorzieningen.
  • dat de vrijheid en het geluk van de bewoners - ouderen met een verstandelijke beperking - centraal staat. Ons uitgangspunt is de individuele invulling van behoeftes en zorg op maat. 
  • betrokkenheid van alle medewerkers op deze locaties; vanaf de eerste bouwtekening tot en met de laatste steen en de invulling van het zorgconcept. 
  • anders denken, kijken en doen. Voor bewoners: geen controles op voordeuren, vrij bewegen en ronddwalen in een veilige parkachtige omgeving. Voor medewerkers: loslaten en samen zoeken naar nieuwe vrijheden.
  • een frisse start met een nieuw team. Waar de puzzelstukjes nog niet allemaal zijn gelegd en jij de kans krijgt om door te bouwen aan dit zorgconcept. Vooruitgang is nooit af.
  • ruimte om hechte relaties met bewoners op te bouwen in deze bijzondere laatste levensfase. 

Werken bij ‘Aan de Tump’ of ‘op de Berg’ past bij mij omdat ik: 

  • vanuit mijn hart wil werken aan innovatieve ouderenzorg die het leven van de bewoners aantoonbaar gelukkiger en beter maakt.
  • ook ruimte wil voor mijn eigen ideeën en inzichten.
  • opensta voor anders werken. Ik kan traditionele aanpakken en structuur loslaten om samen op zoek te gaan naar nieuwe vrijheden.
  • weet dat tegenslag er soms bij hoort, zeker in een nieuw zorgconcept waarbij we nieuwe wegen ontdekken. Dat vraagt aanpassen, accepteren, omdenken en lef tonen. 
  • er enorm van geniet als dingen uiteindelijk lukken en we voortuitgang boeken die bijdraagt aan het levensgeluk van onze bewoners.  

Solliciteren of eerst koffiegesprek? De keuze is aan jou! 
Enthousiast geworden over deze mogelijkheden? Dan hebben wij 2 opties:  

  • Reageer direct en vul je gegevens in bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij de coördinerend begeleiders, Jeroen Joosten via 06-11196876 of Pieternel van Loon-Kleuskens via 06-11685065.  
     
  • Maak een afspraak voor een vrijblijvend ‘koffiegesprek’ met Frank Dullens, Recruiter. Stuur een e-mail naar frank.dullens@daelzicht.nl of stuur een Whatsapp-bericht naar 06-11 17 90 29. Geef daarin aan 
    • of je in Heel langs wilt komen, via MS Teams wilt afstemmen of gebeld wilt worden.
    • welke dag en tijd jou het beste uitkomt. Kies bij voorkeur een dag en tijdstip binnen deze tijdsblokken: 

 

  • 12 maart 2024 tussen 14.30 en 17.30 uur 
  • 13 maart 2024 tussen 13.00 en 16.00 uur 
  • 19 maart 2024 tussen 15.00 en 17.00 uur 
  • 25 maart 2024 tussen 13.00 en 15.00 uur 
  • 3 april 2024 tussen 9.00 en 12.00 uur 
  • 16 april tussen 10.30 en 12.30 uur 
  • 2 mei 2024 tussen 13.00 en 17.00 uur 

Kun je niet op een van deze momenten? Neem dan toch contact op! We kijken met jou naar een andere geschikte datum/tijd. 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

 

 

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Startdatum:

29-02-2024

Sluitingsdatum:

01-10-2024

Locatie:

Heel

Contactpersonen:

Frank Dullens
mobiel: +31 611179029

Bedrijfspagina:

http://www.daelzicht.nl
Terug naar boven