Daelzicht
< Terug naar lijst

Vast contract - werken met jongvolwassenen LVB+ - Roermond

Medewerker begeleiding Keulsebaan (LVB+)

Solliciteren

Wel eens gehoord van de doelgroep LVB en nieuwsgierig naar het werken met deze bijzondere én dynamische doelgroep? Wij leggen je graag meer hierover uit! Ben jij na het lezen net zo enthousiast als de collega’s van de Keulsebaan? Super! Dit gezellig team is op zoek naar versterking!

Medewerker Begeleiding
Aantal uren in overleg te bepalen - Roermond

Zo ziet jouw baan eruit

LVB is de afkorting van licht verstandelijke beperking, een beperking die je meestal niet aan de buitenkant ziet. Mensen met een LVB hebben beperkingen in hun cognitieve ontwikkeling en hun sociaal aanpassingsvermogen.

Werken met cliënten met LVB betekent dat je naast hen staat en hen coacht om zélf het beste uit hun dagelijks leven te halen. Pas wanneer het echt even niet lukt, neem jij het over of werk je samen in kleine stapjes toe naar meer zelfstandigheid. Dit vraagt geduld, inlevingsvermogen én het vermogen om oplossingsgericht te handelen. Dit is precies wat het team van locatie Keulsebaan iedere dag doet!

Locatieprofiel

Je gaat werken in ons woonbegeleidingscentrum in Roermond; de Keulsebaan!
Binnen deze locatie in Roermond wonen 18 jongvolwassen mensen met een licht verstandelijke beperking(LVB+). Elke cliënt heeft zijn eigen appartement en krijgt op individueel niveau begeleiding. De cliënt maakt, in overleg met jou, zijn eigen keuzes. Jij geeft de cliënten een veilig en vertrouwd gevoel, je bent tenslotte iemand waarop ze kunnen bouwen. Samen probeer je het netwerk van de cliënt te vergroten. Hierbij is het belangrijk dat je een vertrouwensband met de cliënten gaat opbouwen. Iedere dag worden de cliënten en bijzonderheden met het team doorgenomen. Dit zorgt voor een nauwe samenwerking met collega’s, maar zorgt er ook voor dat de cliënten zo optimaal mogelijk worden geholpen.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.338- en € 3.294,- bruto per maand op basis van 36 uur
  • Uiteraard ontvang je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van o.a. de lease-a-bike regeling, korting op je zorgverzekering en voordelig sporten
  • Een vast contract in de functie van medewerker begeleiding 
  • Het werken met een interessant en uitdagende doelgroep, waarbij je opleiding en coaching kunt krijgen om optimaal met deze doelgroep te kunnen werken!

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3;
  • Je bent oplossingsgericht en bent van het principe: afspraak = afspraak;
  • Je hebt affiniteit met deze LVB doelgroep;
  • Je bent flexibel inzetbaar; zowel dag/avonddiensten als ook slaapdiensten;
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor! 

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij Jo Kotte, leidinggevende zorg, via 06-15055949. Heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsAppje naar Alien Ploum, recruiter, via: 06-22929025

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 
Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces. 

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Startdatum:

18-04-2024

Sluitingsdatum:

12-05-2024

Locatie:

Roermond

Contactpersonen:

Alien Ploum
mobiel: +31 622929025
Terug naar boven