Daelzicht
< Terug naar lijst

Medewerker begeleiding gehandicaptenzorg met een creatieve insteek iets voor jou? Standplaats Heel

Medewerker begeleiding gehandicaptenzorg

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een mooie functie als medewerker begeleiding in de gehandicaptenzorg in Midden-Limburg? Draag jij vanuit en een fijn team graag bij aan goede zorg en een gezellige plek om te wonen en werken voor zowel onze cliënten als collega’s?

Voor onze locatie Daalzicht 1b-c in Heel zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg

Afhankelijk van jouw wensen 20 -24 uur, werklocatie in Heel – vaste baan – creativiteit is een pré

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding geef je uitvoering aan de hulpvragen die in het zorgplan van de bewoners zijn omschreven. Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Als medewerker begeleiding ben je iemand die initiatiefrijk is en gaat voor de kwalitatief juiste zorg. De informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de cliënt is uitgangspunt en jij handelt daarbij volgens de juiste methodieken. Je ondersteunt de Begeleider bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen. Je zet de cliënt mede in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden.

Ook bedenk je mede creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert, daarnaast kunnen er verpleegtechnische handelingen voorkomen. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten.

Locatieprofiel

Op locatie Daalzicht 1bc in Heel verblijven 14 van onze cliënten in een ruime woonsetting. Onze cliënten zijn tussen de pakweg 20 en 70 jaar en hebben naast hun verstandelijke beperkingen ook te maken met gedragsproblematiek en autisme. Dit maakt het een uitdagende groep met een breed scala aan zorgvragen, waarbij iedere cliënt vraagt om een specifieke benadering. Het niveau van de cliënten is matig verstandelijk beperkt.

We hebben te maken met diverse ziektebeelden, waaronder Syndroom van Down, Autisme, Fragile X syndroom. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers in staat moet zijn om verschillende begeleidingsstijlen aan te bieden en goed te kunnen anticiperen bij verschillende zorgvragen. Toch is de Geef me de 5 methode (wie, wat, waar, hoe en wanneer) voor iedere cliënt van belang.

Het merendeel van de cliënten gaat graag op uitstapje, te denken valt aan de disco, avondclub, sjoelen, Taveerne.  De een gaat met begeleiding, de ander kan zelfstandig. Een fijne groep om mee en voor te werken!

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 van de gehandicaptenzorg CAO tussen € 2.338 en €3.294 bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Een vast contract in de functie van Medewerker begeleiding A;
  • Een interessant pakket aan opleidingen en trainingen, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Uiteraard ontvang je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van de lease-a-bike regeling, korting op je zorgverzekering én voordelig sporten.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in de richting van Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals een diploma SPW/MMZ-3 of verzorgende-IG;
  • Jij bent geduldig, vriendelijk en straalt rust en vertrouwen uit;
  • Je hebt affiniteit met verzorgende taken en palliatieve zorg;
  • Je beschikt over een sterk inlevingsvermogen en bent creatief aangelegd;
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen nachten).

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn, minimaal niveau MBO-4, SPW/MMZ-4, (z-)verpleegkundige,  of HBO-SPH, Social Work of Pedagogiek.
  • Je bent geduldig, vriendelijk, straalt rust en vertrouwen uit en bent in het bezit van een gezonde dosis humor.
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten).
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yentl Vaessen, Coördinerend Begeleider via, via 0611068987. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Frank Dullens, Recruiter, via 0611179029. 

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.

 

 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-187

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Startdatum:

18-04-2024

Sluitingsdatum:

28-05-2024

Locatie:

Heel

Contactpersonen:

Frank Dullens
mobiel: +31 611179029
Terug naar boven