Daelzicht
< Terug naar lijst

Gevraagd: meerdere Medewerkers Begeleiding B (LVB +) - 1 op 1 begeleiding - Koningslust

Medewerkers begeleiding B gehandicaptenzorg (LVB +)

Solliciteren

Wil jij 1 op 1 werken met een cliënt? Ben jij daarbij duidelijk, sta je stevig in jouw schoenen, kun jij structuur bieden en toch de client het gevoel geven dat deze eigen regie heeft? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Op het terrein Savelberg in Koningslust formeren wij voor de begeleiding van één van onze cliënten een team en willen we graag in contact komen met:    

Medewerkers begeleiding B (LVB +)   

Contracturen in overleg. Minimaal 8 uur per week ofwel minimaal één dienst per week. Meer uren zijn mogelijk in overleg.

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding geef je op methodische wijze uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan, dagprogramma en protocollen van de cliënt zijn omschreven. Je bent in staat, om individueel invulling te geven aan de dag invulling van de client aan de hand van een dagprogramma. Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld en problematiek van de cliënt. Je bent in staat om flexibel in te spelen op de stemming van de cliënt en hier je begeleidingsstijl op aan te passen.

Er wordt gewerkt met 1 vroege en 1 late dienst. Hoewel het meestal gaat om 1 op 1 begeleiding, zullen medewerkers die werken met deze cliënt, als deze geen nabijheid nodig heeft, ook ingezet worden op een andere (steeds dezelfde) locatie.

Cliënt- en begeleidingsprofiel  

Client woont zelfstandig in een appartement dat is aangeleund aan Koningserf 10. Het doel is om deze client te begeleiden in diens behoeftes. Tegelijk zorg je ervoor dat de dag- invulling duidelijk en voorspelbaar is zonder dat dit voor cliënt het gevoel oplevert de eigen regie te verliezen. Client kan veel taken zelf uitvoeren, maar de draagkracht is heel beperkt. Daardoor maken intensief nabijheid bieden en samen taken doen ook deel uit van de begeleiding. Bij cliënt is sprake van bijkomende psychiatrische problematieken en gedragsproblemen.

Er wordt gewerkt vanuit de support visie. Dit betekent dat wij de client ten alle tijde accepteren als een volwaardig persoon en deze zoveel mogelijk zelf invulling mag geven aan het leven. Het is van belang om trauma sensitief te werken vanuit een zo laag mogelijk affectieve houding.

Wij bieden

  • Een salaris tussen € 2.672 en € 3.606 bruto per maand op basis van 36 uur volgens CAO-GHZ - FWG schaal 40 op basis van 36 uur.
  • Een contract voor onbepaalde tijd waarbij je tot juli 2025 op deze casus gaat werken. Daarna wordt bekeken of, afhankelijk van de ontwikkelingen in de zorgvraag binnen deze casus, de uren ingezet kunnen blijven op deze casus of dat je in onderling overleg als Medewerker begeleiding B gaat werken op een andere locatie (intensief) van Daelzicht. 
  • Opleidingen zoals Trauma Sensitief werken en coaching om optimaal met de client te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin? 

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals een diploma SPW/MMZ /Verzorgende IG.
  • Aantoonbare affiniteit met individueel werken met LVB+ cliënten met een psychiatrische problematiek. 
  • Een evenwichtig en positief ingesteld karakter en consequent in je optreden.
  • Werken in een wisselend rooster. 
  • Je kan in teamverband werken en bent duidelijk in je communicatie zodat er eenduidig en consequent kan worden gehandeld.
  • In staat om te gaan met agressie en adequaat te handelen bij calamiteiten.
  • Contracturen in overleg. Minimaal 8 uur per week meerdere uren in overleg.  Er wordt gewerkt met 1 vroege en 1 late dienst. 

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren tot en met 28 augustus aanstaande door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’.  Wil je eerst meer informatie?  Bel gerust graag met Gea Giesen CB'er Koningserf 9-10. Tel: 06-10482303

De gesprekken zullen in de eerste week van september ingepland.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

 

 

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Startdatum:

13-08-2024

Sluitingsdatum:

30-09-2024

Locatie:

Koningslust

Contactpersonen:

Yvonne van Bezel
mobiel: +31 615265372
Terug naar boven