Daelzicht -  Venlo - locatie Maasschriksel
< Terug naar lijst

Coördinerend begeleider Gehandicaptenzorg

Coördinerend begeleider Maasschriksel Venlo

Solliciteren

Een volgende stap in je loopbaan in de gehandicaptenzorg! Zoek jij uitdaging in je functie en sta je stevig in je schoenen? In Venlo zoeken wij een coördinerend begeleider (HBO), in een fijn team en voor een boeiende groep bewoners.

Voor onze locatie Maasschriksel in Venlo hebben wij een vacature voor de functie:

Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg

28-34 uur -  vast contract

Zo ziet jouw baan eruit

 Als coördinerend begeleider ga jij je o.a. bezighouden met het coördineren en regisseren van de ondersteuningsplancyclus en heb je een adviserende en signalerende rol richting de organisatie. Je voert samen met de gedragsdeskundige en/of arts, de regie over het ondersteuningsproces en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met het team op jouw locatie. Je levert ook een bijdrage in de zorg door diensten mee te draaien op de groep. Daarnaast ga je aan de slag met:

  • Actief vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie.
  • Het actief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliënt in het realiseren van de persoonlijke doelen.
  • Coachen van het team zo dat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliëntwelzijn.
  • Nauwe samenwerking met de Managers Zorg over de continuïteit van het rooster en het welzijn van de collega’s.

Op deze locatie werk je samen met een aantal enthousiaste en kundige begeleiders, die graag betrokken worden in de voorbereiding van de ondersteuningsplannen en de besprekingen daarvan.

Locatieprofiel

Maasschriksel is gelegen in het centrum van Venlo. Op de locatie Maasschriksel wonen 18 cliënten waarvan een gedeelte behoort tot de doelgroep ouder wordend tussen de 50 en 75 jaar. Een ander gedeelte bestaat uit de doelgroep jongeren tussen de 20 en 35 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking. De verschillen tussen deze twee doelgroepen maakt deze locatie uitdagend en dit vraagt van onze medewerkers dat zij heel goed kunnen schipperen tussen zorgen voor en zorgen dat. Belangrijk is dat bewoners vooral geholpen worden met het structureren van zaken, waarbij ze dan ook zoveel mogelijk de ruimte voor hun zelfstandigheid krijgen, er wordt dan ook gewerkt vanuit de supportvisie

Dit bieden wij

  • Een salaris (op het niveau van 1-12-2024 aanstaande), op basis van FWG 50 CAO gehandicaptenzorg tussen € 3.107,- en € 4.436,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast dienstverband op basis van 28-34 uur per week als Coördinerend Begeleider.
  • Flexibele werktijden
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
  • Op de locatie worden ook slaapdiensten gedraaid.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een sterk empathisch vermogen. Je voelt je cliënten, en ook hun familieleden, goed aan. Communicatief ben jij heel sterk. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus je boodschap op de juiste manier over te brengen. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede coach voor je collega’s. Daarnaast beschik je over een helikopterview en kun je je eigen werk en dat van anderen goed organiseren en coördineren. Verder heb je:

  • Je beschikt over minimaal een relevant bachelor of associate degree diploma van een Hbo-opleiding, zoals SPH, Pedagogiek of Social Work.
  • Inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische ziektebeelden.
  • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie in de gehandicaptenzorg.
    • Ervaring in een coördinerende functie en in het coachen van collega’s.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Interesse? Solliciteren kan tot en met uiterlijk 22 oktober aanstaande via de knop "Solliciteren’. Nieuwsgierig? Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Carmen Verbakel, manager zorg, via 0646077851.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.

 

 

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Startdatum:

15-10-2024

Sluitingsdatum:

22-10-2024

Locatie:

Venlo

Contactpersonen:

Frank Dullens
mobiel: +31 611179029
Terug naar boven